MENÜ

MEGYEI III. OSZTÁLY „A”
A-csoport
Augusztus 17., szombat


17.00: Duna Aszfalt-Gerlai SE–Dombegyház NSE, vezeti: Ottlakán Mihály (Kozma Dávid, Kékesi Mátyás)
Tavaly hasonló erőt képviselt a két gárda. A nyáron Gerlán alig volt változás a keretben, a dombegyiek viszont jelentősen megerősítették csapatukat, így most őket nyomja inkább az esélyesség terhe.

A 7 meccse
17.00: Kaszaper FC–Köröstarcsa KSK, vezeti: Görgényi András (Zsiga Zoltán, Ancsin Zoltán)
A majdnem feljutó kaszaperiek csatája érdekesnek ígérkezik a majdnem bennmaradó tarcsaiak ellen. Így első blikkre nehéz megjósolni, melyik csapatot viselte meg jobban a tervek borulása.

17.00: Medgyesbodzás-Gábortelep SE–Sarkadkeresztúri SE, vezeti: Nagy Zoltán (Gebei József, Provosinszki Szabolcs)
A bodzásiaknak nem jött jól a medgyesi csapat újjászervezése, hiszen emiatt meghatározó embereket vesztettek. A tavalyihoz hasonló eredményeket így is elérhetnek, bár kötve hisszük, hogy megelégednének annyival. A változások korát élő keresztúriak elleni derbi ízelítőt adhat abból, hol is tartanak.

Augusztus 18., vasárnap
17.00: Kunágota TE–Nagybánhegyesi RSE, vezeti: Pécs Zoltán (Burkus György, Zlovszki Zsanett)
Kunágotán most jó labdarúgónak lenni, hiszen hozzáértő szakvezetés irányítja az egyesületet és a csapatot. Évről-évre erősebb gárdát építenek, ezzel együtt nem tesznek mázsás terhet a fiúk vállára. Természetesen az átalakult bánhegyesiek ellen győzelemmel szeretnének kezdeni, bár ehhez nyilván lesz szavuk a vendégeknek is, akik jól igazoltak a holtidőben.

17.00: Békéssámsoni SK–Medgyesegyháza SE, vezeti: Farkas Csaba (Tóth Ádám, Malya Zoltán)
Pillanatnyilag nem sejthető, hogy az újjászervezett medgyesi alakulat milyen erőt képvisel majd. Ez a találkozó mindenesetre erre is megadhatja a választ.

17.00: Atletico Békéscsaba–Mezőmegyer SE, vezeti: Pataki András (Kékesi Tamás, Szénási György)
Az újonnan alakult Atletico ezen a szinten bombaerős kerettel rendelkezik, amit számos nyári edzőmeccsen igazolt. A megyeriek célja alighanem a tisztes helytállás lehet majd.

17.00: Magyarbánhegyesi FC–Okány KSK, vezeti: Krisán János (Tóth Imre, Néma Péter)
Nagy kérdés, hogy a két esztendő alatt két osztályt visszaeső bánhegyesiek miként tudják rendezni soraikat? Az okányiak nem titkoltan feljutási reményekkel várják a bajnokságot, ahhoz viszont túl sokat nem lehet botladozni idény közben.

 

forrás:  fociextra.gportal.hu

Hírek

  • Még mindig veretlenül!


         Békésszentandrási HMSE- DNSE      
                       2-2
     G: Lugasi M. ,Zámbori L.

          

Asztali nézet