MENÜ

Pusztaföldvár—Békéssámson 0—3 (0—2)
Megyei III. osztályú labdarúgó-mérkőzés, A csoport. Pusztaföldvár, 50 néző. V.: Varga. G.: Zádori E. 2, Fári. Jó: Uhrin, Tompa ill. Döme Máté, Zádori E., Arany, Farkas L., Fári.
Kormányos Antal: — Az első félidőt kicsit lazán vettük, aztán már persze semmi se sikerült, a nagy mezőnyfölény ellenére sem. Kabaréba illő gólok. Kerekes György, a Békéssámson elnöke: — Igaz, hogy gyenge napot fogott ki a hazai csapat, de a győzelmünk értékét ez nem kissebíti.
K. A.

Békés—Kaszaper 2—3 (0—0)
Békés, 80 néző. V.: Szénási Gy. G.: Nagy T., Pősze, ill. Szabó G. 2, Györgyi. Jó: Római, László, ill. Szabó G., Györgyi.
Kardos Imre, a Békés csapatkapitánya: — Megérdemelt vendéggyőzelem. Rébék István: — A fák sem nőnek az égig, de ha gondozzuk, akkor magasra nőhetnek.
B. P.

Mezőmegyer—Sarkadkeresztúr 0—2 (0—1)
Kamut, 100 néző. V.: Krajcsovitz. G.: Bakucz, Csige L. Jó: Kitka, Rubus P., ill. Bakucz, Csige L.
Frisnyicz Pál, a Mezőmegyer elnöke: — Sajnos nem koncentráltunk kellően a mérkőzésre, megérdemelten győzött az ellenfél.

Medgyesbodzás—Elek 0—2 (0—0)
Medgyesbodzás, 150 néző. V.: Széll. G.: Puporka, Rostás (11-esből). Jó: Kiss Á., Vas, Laduver, Palacsik, ill. Gál, Laczkó, Rostás, Lázok, Puporka.
Tóth Gábor: — Sajnos a megyei harmadosztály is meghaladta a játékvezetők tudását, ami eldöntötte a találkozó sorsát. Nem érdemeltünk vereséget. Mikulás Mihály: — Végig küzdelmes mérkőzésen, a második félidő alapján megérdemelt győzelmet arattunk egy szívós hazai csapat ellen.
Győri Ferenc

Dombegyház—Okány 5—2 (2—1)
Dombegyház, 50 néző. V.: Krasznai D. G.: Vasadi 2, Mladonyiczki, Csabai, ifj. Ménesi R., ill. Horváth, Barna. Jó: Mladonyiczki (a mezőny legjobbja), Tóth, Gerendeli, Vasadi, Gyüre, ill. Puskás, Gróh.
Ménesi Róbert: — Elismerésem a szép eredményért a csapatnak! Fojka Mihály, az Okány játékosa: — Mára ennyi volt. Elismerésem a hazai csapatnak.
M. R.

A Békéscsabai Előre U19—Duna Aszfalt-Gerla későbbre halasztották.

Hírek

  • Még mindig veretlenül!


         Békésszentandrási HMSE- DNSE      
                       2-2
     G: Lugasi M. ,Zámbori L.

          

Asztali nézet